Behandling til spædbørn og børnBehandling af spædbørn og børn.


Fødslen er en voldsom proces, selvom vi er designet til det. Først presses kraniet af den snævre fødselskanal, hvorefter der trækkes og vrides for at frigøre kroppen. Det kan være svært for kraniet og rygsøjlen at finde tilbage til sin "rigtige" facon af sig selv. Det kan betyde at den 10. hjernenerve "Nervus Vagus", der går ud mellem kraniet og første nakkehvirvel, bliver klemt. Det vil gå ud over kroppens funktioner, fordi nakkespændinger vil begrænse blodtilførslen og nervernes signaler til både krop og hjerne.


Følgevirkninger på kort og langt sigt kan være:


Kolik og fordøjelsesproblemer

Vanskeligheder med at sutte

Uro i kroppen

Problemer med at sove

Hovedpine og stress

Hyperaktivitet

Motoriske problemer

Sengevædning

Bidfunktionsproblemer


Børn er ofte meget modtagelige for Kranio-Sakral Terapien, så derfor kan der opnås gode resultater med relativt få behandlinger. Børn kan behandles fra de er få timer gamle.


Altid mulighed for akuttider til spædbørn - ring på tlf.:60887819


Michelle Farsø.

Overskud til at være en glad baby.

Min datter fik en behandling, da hun havde været ekstremt ked af det i puttet stunden og kun sov 20-30 min af gangen. Efter den ene behandling gik der 2 dage, også sov hun pludselig 1 time til formiddag, imellem 1.5-3 timer til middag og 1 time om eftermiddagen/tidlig aften.. Hun har pludselig overskud til at være en glad baby, der lædeligt tager imod alle de indtryk verden har at byde på.


Camilla

Laura var tit meget ulykkelig.

D. 14 december 2016, blev jeg mor til en dejlig lille pige, sund og rask, så det hele tegnede jo godt. Men lykken varede kort, da vi hurtig fandt ud af, at der var noget med Laura som ikke var som det skulle være. Laura var tit meget ulykkelig - hun lå nærmest i et C og hovedet hang meget til den ene side. Derudover blev hun meget ked af det, når vi løftede hende op, havde knyttede hænder, og gylpede nærmest konstant. Udover det ville hun heller ikke ligge på maven - hun ville faktisk kun ligge på ryggen og kigge til den ene side. Det resulterede i et fladt baghoved i den side.

Vi tog så til en kiropraktor og fik hende behandlet 3 gange. Kiropraktoren mente, Laura havde noget til at sidde fast i skulderen. Men en uge efter endt behandling var vi tilbage til gråd osv igen.

Så tænkte jeg nu skal der prøves noget andet, så jeg gik ind og googlede Kranio sakral og fandt så frem til Lizzi. Og det er det bedste som er sket for vores lille datter. Lizzi fandt hurtig ud af, at Laura havde utrolig mange spændinger i hele kroppen og hendes nakkehvirvel hvor nerveforbindelse til maven går igennem var der også noget med. Så efter bare første behandling ved Lizzi var Laura en helt anden pige - hendes knyttede hænder forsvandt, hun stoppede med at gylpe, dagen efter første behandling lå hun på maven uden nogle problemer og løftede sit hoved og kiggede rundt omkring sig. Lauras humør var i det hele taget bare i top og med en masse dejlig pludren dagen lang. Så jeg kan varmt anbefale Lizzi til behandling med kranio sakral. Hun er rigtig dygtig til sit arbejde og havde en beroligende effekt på vores lille datter.Louise Pedersen.

Hjælp til at få vores 1-årig søn til at sove om aftenen.

Vi har haft en helt fantastisk oplevelse med behandlinger af vores 1-årig søn, som havde mange problemer med at sove om aftenen/natten! Efter allerede 2 behandlinger var der en markant ændring. Lizzi var rigtig god til Laurits og fik ham til at føle sig tryk! TAK for rigtig god behandling. Det er helt sikkert ikke sidste gang vi har sat vores ben hos Lizzi, hvis vi skulle få brug for yderligere behandling!Karina.

I bedre kontakt med sine følelser.

Jeg oplever, at Amalie er i meget bedre kontakt med sine følelser efter Lizzis behandlinger. Det kommer til udtryk på forskellige måder, bl.a. ved at hun drømmer mere/har flere mareridt, at hun er bedre til at sætte ord på sine følelser og bekymringer, og nogen gange er hun frustreret og ked af det – noget som hun ellers ofte holder for sig selv. Amalie virker mere afspændt i kroppen efter behandlingerne, og det falder selvfølgelig godt i tråd med, at hendes følelser også får frit løb.Sofie Nordentoft.

Lizzi har udøvet mirakler på min datter Naya!

Fra Naya var to uger gammel begyndte hun at græde mere og mere. Vi var til kiropraktor med hende, hvor hun fik sat sit bækken og nakke på plads 4 gange. Men hun blev ved med at græde utrøsteligt i mange timer hver aften, hun ville ikke rigtig spise og tog derfor heller ikke på, og lactulose var nødvendigt for at holde gang i hendes mave. Så vi tænkte at der nok skulle en anden behandlingsform til, og vi kontaktede derfor Lizzi.

Og hvor er jeg bare glad for vi gjorde det! Naya var meget spændt i hele kroppen. Hun har fået 3 behandlinger, og allerede efter første behandling skete der store ændringer med Naya. Hun slappede mere af, åbnede pludselig de konstant knyttede hænder, og bedst af alt: hun græd ikke længere om aftnen. Dén dag hun fik sin første behandling hos Lizzi, var første aften uden gråd - det var så vildt at opleve! Hun var stadig ikke så glad for at spise, og var indimellem lidt urolig, men det blev gradvist bedre, og efter 3. Behandling har vi nu en pige der virkelig trives! Hun er så glad og tilpas, og udvikler sig helt fantastisk, amningen er gået fra at være en kamp til faktisk at være rigtig hyggeligt, og hendes mave fungerer nu helt uden lactulose. Jeg ville ønske vi havde kontaktet Lizzi noget før, og ikke først efter 2 måneder med en ulykkelig datter!Pernille Klitte.

Kranio-sakral terapi - det virker!

Da jeg viste, at min baby Alice på knap tre måneder havde problemer med at komme af med sin afføring, og efter behandling med lactulose efter sundhedsplejeskens anbefaling, tænkte jeg, det var tid til en behandling uden kemiske stoffer.

Lizzi besøgte os i vores mødregruppe, og undersøgte Alice. Her gjorde Lizzi mig opmærksom på, at Alice også havde problemer med nakken. Jeg havde selv haft den bekymring, da Alice ikke var glad for at ligge på maven, og slet ikke ville løfte hovedet fra underlaget lige som de andre jævnaldrende babyer i gruppen.

Efter første behandling begyndte Alice at komme af med afføring - ingen skrig over luft i maven mere. Hun var blevet en helt tilpas baby igen.

Vi begyndte at træne på maven, som vi hidtil ikke gjorde så meget i, da Alice satte i et voldsomt skrig, hver gang vi prøvede. Hun kunne nu løfte hovedet fra underlaget.

Efter anden behandling, har vi kunnet se store fremskridt med Alices motorik. Hun løfter glad hovedet, når hun ligger på maven og træningen går frem ad! Behandlingen har løsnet så meget at hun ”folder” sig helt ud. Hun løfter hovedet højt fra rygstilling og hun triller fra mave til ryg og om på siden. Hun spræller derud af.

Det har været et dejligt varmt forløb hos Lizzi, hun er imødekommende, lyttende, og utrolig god til de små poder!

Jeg kan varmt og opfordrende anbefale Kranio-sakral terapi hos Lizzi, det virker!


Mia Strøbech Damgaard:

Vi krydsede fingre!

Med en ulykkelig tre måneders gammel dreng krydsede vi fingre for alternativ behandling kunne hjælpe vores lille dreng.

Norr fik to behandlinger hos Lizzi, og er så positivt overrasket over, hvilken forskel den tilsyneladende lette berøring har gjort for Norr.

Vi nyder nu en lille dreng, der smiler og pludrer.Jette Juul Justesen (mormor/farmor)

Alle babyer og børn burde tjekkes af Lizzi!

Lizzi har behandlet flere af mine børnebørn. Det første barnebarn, Lizzi behandlede, ville ikke ligge på maven uden, at han blev ked af det. Han fik to behandlinger – allerede efter første behandling lå han glad og rank på maven og kikkede – det var helt fantastisk.

Lizzi behandlede min søns datter på fire uger, der havde kolik. Hun fik tre behandlinger, så var der ro på den lille familie igen.

Det sidste barnebarn tjekkede Lizzi, men henviste hende videre, da Lizzi mente, der skulle en anden behandling til. Det synes jeg er meget professionelt og giver mig en stor tryghed og tillid til Lizzi som behandler – jeg kan varmt anbefale Lizzi.


Susanne, Valdemars mor.

Hjælp til sprogbarn.

Min søn på 5 år har været i behandling hos Lizzi ca. 6 gange, med stor effekt.

Jeg læste om kraniosakral-terapi til min søn, da han lider af sproglige vanskeligheder og dermed også en del uro i kroppen. Han har bla. haft svært ved at finde de rigtige ord, når han skal bruge dem (ordmobiliserings-vanskeligheder). Han døjer også med udtalen af flere lyde. Så det er den ”ekspressive” del af sproget han har vanskeligheder med.

Jeg var meget spændt på, om det ville lykkes ham, at ligge stille hos Lizzi under behandlingen. Men vi var begge trygge ved Lizzi fra starten. Lizzi er bare rigtig god til børn, hun er pædagog-uddannet, og det mærkes tydeligt i den måde hun møder børnene på –med stor anerkendelse. Hun anbefalede os at have en børne-CD med som Valdemar er glad for, og så et par billedbøger, og det medbringer vi hver gang i tasken.

Lizzi tilpasser behandlingen efter Valdemars behov. Og allerede efter én gang nød han mere og mere at ligge og slappe af og få behandling. Hvis han bliver urolig læser jeg for ham imens.

Valdemar bliver dejlig afslappet i kroppen efter behandlingen. Men det der har overrasket os mest er, at han efter to gange hos Lizzi begyndte at bruge sit sprog meget mere aktivt. Han finder nu lettere ordene frem, og melder sig ind i samtalerne. Det har mindsket frustrationerne over ”ikke at blive forstået”, som rigtig mange sprog-børn døjer med. Selv pædagogerne i børnehaven siger, at der ”sker” noget med Valdemars sprog og velbefindende. Hans sprog udvikler sig og han har mange flere af de ”gode dage” i børnehaven.

Jeg kan varmt anbefale Lizzi, hvis man har et barn med sprogvanskeligheder eller andre indlæringsvanskeligheder –eller uro i kroppen.Mia Husum fortæller:

Faldt ned fra havetrampolin.

Min datter på 11 år var så uheldig at få sig en hjernerystelse da hun faldt ud af vores havetrampolin. Som følge heraf havde hun slem hovedpine, spændinger i nakken og smerter i ryggen som trak helt ned i lænden. Da jeg tidligere selv har haft stor gavn af kranio-sakral-terapi, tænkte jeg, at det måske også kunne hjælpe i denne situation.


Efter 1. behandling hos Lizzi mærkede vores datter bedring - hovedpinen var lettet og hun følte ikke mere de samme spændinger i kroppen. Vi kunne især mærke at glimtet i øjet og det gode humør var tilbage. Hun synes; med egne ord – at det var ”super-rart” at få behandling og Lizzi var god til at få hende til at slappe af. Hun fik to behandlinger ialt og jeg er overbevidst om, at det var med til at lindre og ikke mindst forkorte efterforløbet. Jeg kan derfor kun give Lizzi mine bedste anbefalinger – også til børn.