Kolik og fordøjelsesproblemer

Kolik og fordøjelsesproblemer.


Undersøgelser viser at 88% af nyfødte udsættes for skader i mildere eller sværere grad allerede ved fødslen - selvom vi er designet til at skulle passere fødselskanalen. Der kan opstå problematikker både ved langsomme fødsler, hurtige fødsler samt kejsersnit.


Det er ikke kun babyen der mistrives, når der er tale om kolik og fordøjelsesproblemer, det gør forældrene også. Der er ikke noget værre end når ens barn har ondt og græder utrøstelig og oplevelsen af at man som forældre intet kan stille noget op. Men det kan man!


Kranio-sakral terapien har særlige teknikker til babyer og børn med problematikker efter en fødsel.

Babyer med kolik og fordøjelsesproblematikker er ofte forkrampede og anspændte, samtidig med at deres hænder er hårdt knuget sammen. Amning kan også være problematisk, simpelt hen fordi babyen har ondt i nakken, når den ligger på den ene side og derfor kun vil drikke ved det ene bryst. Ligeledes vil nogle babyer reagere kraftig med gråd ved at sidde i autostol formodentlig pga. skævheder i kraniet og rygsøjle.


Disse skævheder får kroppen til at spænde op og det kan betyde at den 10. hjernenerve "Nervus Vagus", der går ud mellem kraniet og første nakkehvirvel, bliver klemt. Det vil gå ud over kroppens funktioner, fordi nakkespændinger vil begrænse blodtilførslen og nervernes signaler til både krop og hjerne. Det er oftest årsagen til kolik og fordøjelsesproblemer.


Via de blideste Kranio-sakral terapi teknikker kan kroppens balance genoprettes og herved løsnes hjernesystemet for forskydninger, der kan være opstået under en fødsel. Forskydninger og spændinger kan også være opstået ved fald, slag på hovedet, trafikuheld og andre uheld.

Disse skævheder/ubalancer kan være direkte årsag til, at dit barn er hyperaktivt, har indlærings problemer, er indadvendt, har problemer med koncentrationen, er udfordret grov motorisk, er vådligger eller har bidfunktionsproblematikker.


Babyer er ofte meget modtagelige for Kranio-Sakral Terapien, så derfor kan der opnås gode resultater med relativt få behandlinger. Babyer kan behandles fra de er få timer gamle.


Altid mulighed for akuttider til spædbørn - ring på tlf.:60887819