Tilbud til mødregrupper

Gratis tilbud til mødregrupper.


Ønsker du en rolig nattesøvn?


Ønsker du at hjælpe dit urolige og grædende baby?


Ønsker du at give dit barn de bedste betingelser for trivsel og udvikling både nu og i fremtiden? Jeg kommer ud til jer når I samles til mødregruppe. Jeg starter med en kort introduktion af behandlingsformen - derefter er der mulighed for at jeg tager en snak med hver enkelt mor og tjekker jeres babyer.


Jeg er selv mor til tre piger på 18,16 og 3 år, så jeg er en erfaren kvinder både privat og professionelt. Jeg er uddannet pædagog i 1997 og har arbejdet som pædagogisk vejleder, i vuggestue og som skolepædagog.


Læs artiklen (Højre klik på linket og åben ny fane - herefter tryk på "pilen" i højre hjørne af artiklen for at få den forstørret) : Virksom terapi for de mindste.


 

Ring allerede i dag og aftal en tid på tlf.: 60887819 Mia Strøbech Damgaard:

Vi krydsede fingre!

Med en ulykkelig tre måneders gammel dreng krydsede vi fingre for alternativ behandling kunne hjælpe vores lille dreng.

Norr fik to behandlinger hos Lizzi, og er så positivt overrasket over, hvilken forskel den tilsyneladende lette berøring har gjort for Norr.

Vi nyder nu en lille dreng, der smiler og pludrer.Pernille Klitte.

Kranio-sakral terapi - det virker!

Da jeg viste, at min baby Alice på knap tre måneder havde problemer med at komme af med sin afføring, og efter behandling med lactulose efter sundhedsplejeskens anbefaling, tænkte jeg, det var tid til en behandling uden kemiske stoffer.

Lizzi besøgte os i vores mødregruppe, og undersøgte Alice. Her gjorde Lizzi mig opmærksom på, at Alice også havde problemer med nakken. Jeg havde selv haft den bekymring, da Alice ikke var glad for at ligge på maven, og slet ikke ville løfte hovedet fra underlaget lige som de andre jævnaldrende babyer i gruppen.

Efter første behandling begyndte Alice at komme af med afføring - ingen skrig over luft i maven mere. Hun var blevet en helt tilpas baby igen.

Vi begyndte at træne på maven, som vi hidtil ikke gjorde så meget i, da Alice satte i et voldsomt skrig, hver gang vi prøvede. Hun kunne nu løfte hovedet fra underlaget.

Efter anden behandling, har vi kunnet se store fremskridt med Alices motorik. Hun løfter glad hovedet, når hun ligger på maven og træningen går frem ad! Behandlingen har løsnet så meget at hun ”folder” sig helt ud. Hun løfter hovedet højt fra rygstilling og hun triller fra mave til ryg og om på siden. Hun spræller derud af.

Det har været et dejligt varmt forløb hos Lizzi, hun er imødekommende, lyttende, og utrolig god til de små poder!

Jeg kan varmt og opfordrende anbefale Kranio-sakral terapi hos Lizzi, det virker!