Massage


Massage.


Jeg bruger teknikker indenfor Triggerpunkt- og bindevævsmassage, tensegrity, bonebending og organmassage, som er behandlingsformer, der hænger godt sammen med Kranio-sakral terapi.


Knoglestrukturen er det faste element, der holdes sammen af de elastiske elementer, som er bindevæv, muskler og ligamenter. Disse to strukturer skaber en balance og elasticitet i kroppen.

Ved alle udefra kommende påvirkninger påvirkes systemet, men kroppen vil forsøge at genskabe balancen, så vi forbliver elastiske og fleksible. Ved større uheld, traumer og flere års "negativ" brug af kroppen stivner kroppen. Min behandlingsform er effektiv til at løsne blokeringer og genskabe elasticiteten.


Jeg går ind og aflæser kroppens holdning. Jeg finder ubalancerne og aflæser kroppens måde at kompensere for det. Via berøring diagnosticerer jeg, hvor de muskulære smerter kommer fra, og på en blid og dybtgående måde frigør jeg spændinger i musklerne


Jeg kan lindre smerter ved:

Discus prolaps

Scoliose

Scheuerman

Bækkenløsning

Gener fra ischiasnerven

Smerter i hofte, lænd og bækken.


Jeg vejleder omkring konkrete øvelser, der kan støtte den enkelte klient og laves derhjemme.


Mange har i dag problemer med fordøjelsessystemet og her kan organmassage lindre. Jeg arbejder også med de øvrige indre organer og respirationssystemet.


Bestil en tid i dag på tlf.: 60887819